OGLASILA SE KARLEUŠA POVODOM HAPŠENJA RASTE: Veliki kriminalci lijepo žive!

Jelena je pružila podršku Rasti da što prije pravno riješi ovaj problem, a naglasila je da, iako nije poročna, podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe!

Pjevačica Jelena Karleuša, nakon što je Stefan Đurić Rasta uhapšen zbog posjedovanja marihuane, istakla je da veliki kriminalci lijepo žive, dok je sa druge strane reper razapet.

Jelena je pružila podršku Rasti da što prije pravno riješi svoj problem, a naglasila je da, iako nije poročna, podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

– Kada je riječ o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula i dobar je otac. Kaa je riječ o marihuani, u Americi i mnogim zemljama na planeti marihuana je dozvoljela i legalizovana u medicinske svrhe i van medicinskih svrha – rekla nam je Jelena i dodala:

POPULARNO  ZEMLJOTRES MAGNITUDE 6,4 POGODIO DRŽAVU: Čekaju se informacije o najgorem..

– Jednog dana će vjerovatno i kod nas, do tada treba da se poštuje zakon. Smatram da će dvostruki aršini u ovoj zemlji definitvno slamaju na javnim ličnostima, običnim ljudima, jer veliki kriminalci, zlikovci, ljudi koji prodaju na tome mnogo ozbiljni opijata prolaze jako lijepo, lijepo žive, a jedan Rasta je razapet. Nadam se da će on uspjeti pravno ovo da riječi, da će biti pametan i da neće vipe upadati u probleme. Generalno sam neko ko je apsolutno aporočan, a kada je riječ o marihuani ima tu neki medicnsku karakteristiku, pogotovo kod onkoloških pacijenata i ja se sa tom vrstom upotrebe, moram da kažem, slažem – objasnila je pjevačica.

Please follow and like us: