Oglasio se Darko Lazić: Dva i po miliona ne znam gdje bih potrošio tolike pare! Progovorio o velikom dugu, spomenuo i REKET..

Dugo se pričalo o dugovanjima pjevača Darka Lazića, a nerijetko se spekulište da dugovi iznose i preko milion i po eura. Folker je sada riješio da konačno progovori  i stavi tačku na takve navode, iako je prethodno govorio da je dužan.

– Dva i po milion ljudi, pa taman posla. Ne znam gdje bih tolike pare mogao da potrošim, nešto bih bar napravio. Počela je priča za te pare, za neki silni bakšiš, pa se nadovezalo da mi je neko naplatio reket, pa kamatu, da ja dugujem. Bilo je 500 hiljada, pa sam rekao nije 500, nego milion, pa je bilo milion i po, pa sam reko da nije više ni milion, sad je dva, pa dva i po – objašnjava on i dodaje:

– Nemam dugove, daleko bilo – bio je jasan na kraju u emisiji.

Inače Darko je nedavno doživio porodičnu tragediju kada mu je preminuo otac. Milad usljed komplikacija operacije želuca. On je prije nekoliko dana otkrio koliko je zaista srmšao.

– Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Posljednjih mjesec dana sam se borio da se ugojim, cio život sam se borio da smršam, a sada se jedva ugojio. Za dva mjeseca sam dobio 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da mijenjam ništa, rekao je Darko.

POPULARNO  "OŽIVLJAVALI SU GA, ALI NIJE USPJELO": Potresna poruka Marije Šerifović!