OGLASIO SE TRUMP IZ BIJELE KUĆE: “Dobili smo izbore..”

Američki predsjednik Donald Trump, koji pokušava osvojiti novi mandat, obraća se javnosti iz Bijele kuće.

Gotovo sva birališta su zatvorena, a američki predsjednik Donald Trump osvoji oje tri ključne države – Floridu, Teksas i Ohio. Još se čekaju konačni rezultati za Pennsylvaniju, Georgiju, Sjevernu Karolinu, Michigan, Wisconsin koje se smatraju ključnima za ishod izbora.

Prvo su se pojavili članovi Trumpove obitelji, a onda je za govornicu izašao i sam Donald Trump.

Hvala vam puno”; rekao je Trump na početku.

“Hvala američkom narodu, milijuni su glasali za nas danas, a velika skupina ljudi pokušava ih obezvrijediti i nećemo to dozvoliti. Spremili smo se za slavlje i sad je sve otkazano, rekao je.

POPULARNO  NEVJEROVATNA PRIČA STIŽE IZ BOSNE: Bosanka konačno pronašla doktoricu koja je spasila njenu porodicu tokom rata u BiH!

“Građani ove zemlje izašli su na izbore u rekordnom broju, dobili smo Floridu, dobili smo Ihoio, Teksas. Jasno je da smo dobili i Georgiju, tu nas ne mogu uhvatiti i u Arizonu i netko je proglasio da je to pobjeda za Bidena, i to je moguće… ali i tamo ima glasova koje bi mogli dobili i to bi se moglo okrenuti. Ali to nam ne treba. Postoi šansa da ćemo i to dobiti, radi se o malom broju glasova. Ali, najvažnije od svega, dobila u Pennysylvaniji i to velikim brojem glasova, rekao je Trump, a prekiga ga gromoglasan pljesak.

Please follow and like us: