ONA JE DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE! Prekršila je najstrožije pravilo RIJALITIJA!

Marijana Zonjić je prošle godine diskvalifikovana iz “Zadruge 3” i to zbog šokantnih tvrdnji koje je oiznijela pred kamerama ovog rijalitija. Njenu sudbinu zamalo nije doživio i Milan Jankvoić zvani Čorba.

Ona je prekršila jedno od najstrožijih pravila imanja u Šimanovcima tako što je spomenula radnike produkcije koja stoji iza cijelog ovog projekta.

– Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivu, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji. Kako je cijela izmišljena priča i blaćenje poteklo od Marijene, ona je dikvalifikovana. Iva koja je takođe iznosila neistine o postpucima osoblja produkcije biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u “Zadruzi” – pročitano je tada na kraju saopštenja.

POPULARNO  SVIJET STRAHU: U proteklih deset sati zaraženo je više od 25 hiljada ljudi, evo u kojem gradu je najgora situacija!

Nakon ovoga, Marija je momentalno napustila “Zadrugu 3”; a Ivu su kaznili novčano.

Reper Čorba napravio je snimak prije ulaska u Zadrugu 4 koji je postao viralan, dovodeći u pitanje pravila rijalitija jer je u snimku navodno napustio imanje i prošetao Šimanovcima.

Please follow and like us: