ONA JE MOJ ŠEĆER, MOJA ĆERA, PONOS I DIKA: Ilda objavila potresnu uspomenu od oca..

Ilda Šaulić, kćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića, nakon njegove pogibije, ne prestaje dijeliti uspomene na vleikog pjevača. Na svom Instagram profilu vrlo često dijeli njegove i zajedničke fotografije i snimke s koncerta, a ovih dana s fanovima je podijelila i objavu sa svog omiljenog mjesta.

Fotografija je iz kafea, “Kralj” dok sjedi ispod slike Šabana Šaulića, propraćena je riječima: “Kafe Kralj”. Moje omiljeno mjesto u gradu”.

 

Ovaj kafe u Beogradu Šaban Šaulić otvorio je prije četiri godine, a nosi naziv, logično, upravo po kralju narodne muzike. Na otvorenju porodičnog restorana bile su brojne poznate ličnosti.

Inače, svaku Ildinu objavu o Šabanu prate hiljade dirljivih komentara njenih pratitelja koji žale zbog preranog odlaska Šaulića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačoj 17. februara prošle godine. Tako su reagirali i na Ildinu uspomenu objavljenu kroz snimak s jednog od Šabanovih koncerata na kojoj je on, najavljujući Ildin nastup, otkrio kako ju je zvao “šećerko”.

POPULARNO  Totalni preokret!! Anabela otkrila da je bila sa Markom, a on odmah počeo da lupa i pljuje po Anabeli! Haos u zadruzi, Luna u šoku!

– Ona je moj šećer, moja ćera, moj ponos i dika, moja Ilda – najavljiva je Šaban Ildine nastupa na svojim koncertima.

Ildina objava s očevog koncerta i njenog nastupa sve dočarava slikom i zvukom njene poznate pjesme: “Stani dušo da te ispratim”.

Please follow and like us: