ONA JE PREŽIVJELA TE KOBNE NOĆI! Nakon smrti TOŠETA PROESKOG ONA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Evo kako danas izgleda njegova menadžerka..

Danas se navršava 13. godina od smrti pjevača Tošeta Proeskog, a u vozilu te kobne noći bila je i njegova menadžerka Ljiljana Petrović koja je preživjela.

Sve je čudilo zašto je čekala čitavu deceniju da posjeti njegov grob, jer joj je bilo teško da se suoći sa gubitkom.

Ona je danas vlasnica plantaže lavande i živi od toga, a muzikom se više nikada nije bavila. Iako su joj nudili brojni pjevači ona je ostala dosledna tome da je bila, kako je voljela da kaže, “samo Tošetoa menadžerka”!

– Toše i ja smo toliko radili da smo tih pet godina naše saradnje bili nerazdvojni, dijelili dan i noć svaki trenutak. Čuvam sve poklone od njega, svi su mi najdraži. Naše fotografije na kojima smo nasmijani vise na zidu. Tu smo srećni i veseli i njih čuvam. Volim njegov sat koji mi je poklonio za rođendan, zadnji put. To zauvijek čuvam – rekla je ona.

POPULARNO  Darko Lazić smršao 45kg, više ne liči na sebe! Fanovi oduševljeni..

Iako je već nekoliko godina van medija, uvijek sa ponosom priča o svom prijatelju koji je izgubio život prerano.

– Ne odlazim na grob jer je on svuda oko mene. Prosto, ne želim da prihvatim da ga nema. Sedam godina nisam željela da odem. Osjećam se uvijek loše u ovom periodu jer me to posjeća na njega, da njega stvarno više nema. Ne mogu da objasnim – rekla je ranije Ljuljana zbog čega nije obilazila Tošetov grob.

Please follow and like us: