Otac naručio pr**titutku a na vrata mu došla kćerka: Otac od djevojke izvršio samoubistvo!

Naime, otac Božane Vujinović, Božo Vujinović izvršio je samoubistvo kada je saznao da mu je kćerka prostitutka.

Kako je kružila priča po banjalučkim, ali beogradskim krugovima, Vujinović je oduzeo život tako što je sebi pucao u glavu jer nije mogao da vjeruje s čime se suočava. Naime, na adresu u je stigla kćerka nakon što je naručio sebi pro*titutku,

Nakon što je naša redakcija sazala za ovu tragediju koja se prije desetak godina desila jednoj od najpoznatijih plejboj zečica, kontaktirali smo sa njom i objasnili joj detalje u koje je upućena naša redakcija. Međutim, ona nije željela da govori o nesreći roditelja – prenio je Kurir.

– Nemam komentar – poručila je Božana, inače i bivša djevojka Ace Lukasa.

Ovu situaciju najbolje zna njen pokojni otac, koji je pravu istinu odnio sa sobom u grob, jer dvije su verzije tog događaja. Prema riječima njenih koleginica s posla, Božo je zapravo bio taj kome su njegovi prijatelji na zabavu doveli djevojku za provod, a među njima je bila i njegova nasljednica. Prenose kada ju je ugledao na vratima, potpuno se šokirao, jer nije očekivao da će mu kćerka doći u postelju. Tu noć ju je otjerao kući, a ubrzo je i izvršio samo*bistvo. A druga verzija te prije je da ju je upravo otac zatekao u jednom od lokala u Banjaluci na šipci gdje je i počela svoju karijeru.

POPULARNO  UDARNA VIJEST! Preminulo još 8 osoba od korona virusa..

Kako navode, njemu su njegovi prijatelji rekli da mu je kćerka animir dama u javnoj kući, te da je on sa pištoljem u ruci došao i uvjerio se u to. Ono što je vidio potpuno ga je šokiralo, te nije mogao da podnese pa je izvršio samo*bistvo. O tome je tada brujao čitav balkan. Porodična tragedija je Božaninu porodicu zavila u crno. Ona je godinama sebe krivila za nesreću i smrt roditelja, li je nastavila da se bavi tim poslom, nije htjela nikada da odustane.

Njen život je bio jako buran, ono što je prošla je nevjerovatno za jednu djevojku. Leglo elitne prosti*ucije koju je organizovao Mihajlo Maksimović bilo je u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, naime među mnogim djevojkama koje su sklopile posao sa bogatim Arapinom bila je i Božana. Jedno vrijeme je bila i djevojka Ace Lukasa, ali to nije potrajalo.

Please follow and like us: