OTKRIVAMO KOJU DIJETU KORISTI DARKO LAZIĆ: Ovo je jelovnik uz koji je on smršao nevjerovatnih 60 kilograma..

Darko Lazić tokom proteklih mjeseci smršao je 60 kilograma, a o njegovom novom izgledu ne prestaje da se priča. Pjevač je operisao želudac, nakon čega je morao da se podvrgne posebnom režimu ishrane.

Darko se podvrgao operaciji smanjenja želuca, posle čega je u potpunosti morao da promijeni ishranu, a sve to rezultiralo je njegovim potpuno novim izgledom.

Poseban režim ishrane koji sada poštuje Darko podrazumijeva da unosi kalorije i proteine, što postiže unosom više malih obroka.

Na njegovom meniju je visokolalorijske hrana kao što je npr puter, zatim visokoproteinske namirnise (meso, riba, jaja, sir, jogurt, mlijeko u prahu, puter od kikirikija).

Ovaj način ishrane podrazumijeva i da se namirnice nakon operacije uvode jedna po jedna, u maloj količini i zasebno.

POPULARNO  NEVIĐENA TRAGEDIJA U IZRAELU NAROD BJEŽI NA SVE STRANE: Urušila se sinagoge, ima mrtvih i teško povrijeđenih..

Preporučuje se šest do osam manjih obroka dnevno, kao i to da se uvijek ima pri ruci neka “grickalica”, kao što su sir, krekeri, jogurt. Prema jelovniku koji Darko poštuje treba birati namirnice sa manjom količinom vlakana (do 2g po obroku), kao što su prerađene žitarice, brašno, pirinač, tjestenine.

Ne treba piti napitke za vrijeme obroka, već sačekati 30-60 min, a namirnice koje treba izbjegavati su žilave mesa, svjež hljeb, cijela zrna žitarica, voće i povrće sa korom, opnom i sjemenkama.

Please follow and like us: