OVO JE KRAJ! Aleksandra Prijović zatražila razvod…

Aleksandra Prijović jako je zabrinuta za svog sina Aleksandra i ozbiljno se pridržava svih savjeta epidemiologa. Nikoga, osim majke ne prima u kuću, izlazi samo ispred kapije i to sam, eventualno u društvu majke. Čak ne ide ni kod Brene i Bobe koji su se zabarikadirali.

Iako se njen muž Filip Živojinović složio da oboje budu maksimalno oprezni i disciplinovani, on je prekršio dogovor i sa malim Aleksandrom prošetao do svojih roditelja. Nakon toga je Prija poludjela.

Period izolacije teško pada svima, naročito onima koji nisu navikli da sjede kod kuće, a kada se još doda i strah za dijete, čas posla izbije svađa.

– Aleksandra je maksimalno ozbiljno shvatila situaciju, dok Filip smatra da mu ništa neće biti ako prošeta do Bobe i Brene, koji su u blizini. On i Prija se inače super slažu i oko svega dogovaraju, ali normalno da se muž i žena sporečkaju kada su non-stop zajedno. Doduše Aleksandra je temperamentnija od njega kada su rasprave u pitanju. U ljutnji mu kaže svašta, pa mu je zaprijetila da će se razvesti ako prekrši njihov dogovor. Naravno, nije to baš tako mislila, to je sve izgovoreno u nekom strahi i potrebi da zaštiti dijete jer ga je on izveo napolje i kad se vratio ispričao da je bio i do svojih – ispričao je izvor.

Please follow and like us:
POPULARNO  FILIPOV ADVOKAT OTKRIO HOĆE LI PRIZNATI KRIVNJU: Po prvi puta iznosi obranu za trostruko ubistvo u Splitu!