OVO JE PRAVA ISTINA! Oglasila se Medicinska sestra iz Novog Pazara koja je dala infuziju djevojčici!

Na društvenim mrežama se proširila slika djevojčice kojoj daju infuziju ispred Novopazarskog odjeljenja pedijatrije a s tim razlogom se na Facebook-u oglasila i Muamera Turković, medicinska sestra dječijeg odjeljenja. Kako je rekla, djevojčici je, na ličan zahtjev, data terapija ispred bolnice sve u dogovoru sa ljekarom.

– Dijete se gušilo i često kašljalo. Nakon zbrinjavanja, krenula je sa njom u Kraljevo bez obzira na kraj radne smjene – napisala je.

– Povodom fotografije trinaestogodišnje djevojčice koja prima terapiju ispred Dječijeg odjeljenja Opšte bolnice Novi Pazar koja je dijeljenja uz zlonamjerne komentare, imam moralnu obavezu i želju da razjasnim nastanak pomenute fotografije.

POPULARNO  POZNAT RAZLOG: Otkazano ročište u predmetu "Respiratori", evo zbog čega

– Ja sam Muamera Turković, medicinska sestra na dječijem odjeljenju opšte bolnice, i požrtvovano radim 27 godina, i fotografisana sam u obaveznoj opremi na svom radnom zadatku sa pacijentkinjom i njenom majkom. Bila sam u smjeni kada se djevojčica u pratnji oca i majke javila sa tegobama pri disanju, odmah je pregledana, određena terapija, urađen test na COVID djetetu  majci, izmjerena saturacija i organizovan hitan transport u bolnicu u Kraljevu.

Please follow and like us: