OVO JE ŽENA KOJA JE ZARAZILA 76 LJUDI KORONAVIRUSOM: Prijeti joj 10 godina zatvora, EVO KO JE ONA..

Zaposlenici američke vojske koja je u Njemačkoj Covidom-19 zarazila 76 ljudi, prije 10 godina ztvora, piše Daily Mail 26-godišnja Jasmin Adli s Floride zarazu je prenijela obilazeći barove, iako je bila inficirana.

Adli je čekala rezultte testa nakon nedavnog odmora u Grčkoj za koje je vrijeme partijala po Garmisch-Partenkirchen, iako ju je već tada boljelo grlo.

U porukama do kojih je došao Daily, Mail, Adli zahvaljje kolegma što su došli na “rona party”, no kaže i kako tada nije znala da je zaražena.

Bivši zaposlenik kaže i kako je Adli radila u Edelweiss Lodge i Rosortu prije nego joj je testom potvrđen koronavirus te ondje oranzirala konferenciju za američke vojne snage o preenciji zaraze Covidom-19.

POPULARNO  ČUDO OD SALATE! Ne samo da se uz nju mršavi, već štiti od raka, smanjuje mogućnost raznih virusa!

Isti zaposlenik kaže i ne treba kriviti samo nju već i hotel koji je njegovo “kulturu prikrivanja” zbog koje su zaobilažena pravila o karanteni.

Adli sada prijeti zatvorska kazna jer je zarazila najmanje 23 osobe i još njih 710 izložila virusu zbog parijanja nakon puta u Grčku početkom Jula.

U utorak je objavljeno da su zabilježena još tri slučaja zaraze koronavirusom kod redovitih gostiju barovak koje je posjetila i 26-godišnjakinja.

Please follow and like us: