Ovo neće izaći na dobro! Karleuša u tajnoj koverti dobila adresu Duškovog “tajnog” stana, kojeg krije od nje godinama! Duško zatražio razvod!!!

Jelena Karleuša postavila je ultimatum suprugu Dušku Tošiću tokom burne svađe prošlog vikenda u Turskoj.

Njihova rasprava bila je toliko žestoka da je Jelena Karleuša odmah napustila zajednički stan u Istanbulu i otišla u hotel.

– Jelena je provela četiri dana u Istanbulu sa tetkom Danijelom Dimitrović i drugaricom Jovanom Dakić, dok je za to vrijeme Tošić bio u Kini. Pravo sa aerodroma otišle su u fudbalerov luksuzni stan u elitnom “Zorlu centru”. Već po dolasku, Jelena i Duško su se čuli telefonom i počeli da se svađaju zbog njene afere sa Ognjenom Vranješom, s kojim je baš tih dana trebalo da se suoči sa sudu. Dušku je u besu zatražio razvod i naglasio da je najbolje da to učine po kratkom postupku. Karlešua se iznervirala pa ga je ucijenila: “Dobro potpisat ću razvod, ali samo ako mi odmah daš 5 miliona eura!”, otkriva izvor kome se pjevačica povjerila po povratku u Beograd.

POPULARNO  STARA KUĆA, OVDJE JE ŽIVIO BORA DRLJAČA: Nije imao fasadu, ovo morate vidjeti! (FOTO)

Fudbaler kineskog kluba Gvandžu je pobijesnio i odmah otpratio Jelenu sa Instagrama. Ona je zatim spakovala stvari i prešla u hotel, gdje je provela naredna tri dana.

– Sa tetkom i prijateljicom je otišla u “Čiragan palatu Kempinski”, u kojoj noć lpđta 400 eura po osobi. Čak je rekla i da je 5 miliona eura malo s obzirom na to da je on “težak” oko 20 miliona – rekao je izvor.

Please follow and like us: