OVO SU JAVNE OSOBE KOJIMA SU SE BORILI ZA ŽIVOT, A NEKIM ČUDNOM SU OSTALI ŽIVI: Među njima su Darko Lazić i Dea Đurđević!

Proteklih godina mnogim poznatim ličnostima u određenim momentima život je visio o koncu i samo zahvaljujući sreći i naporu ljekaru oni su i dalje živi i prisutno u javnosti.

Darko Lazić

Jedna od najudarnijih vijesti krajem 2018. godine bila je da je Darko Lazić imao stravičnu saobraćajnu nesreću kada je sleti os puta blizu Pećinaca. Prve informacije nakon saobraćajke ukazivale su na to da je pjevač učinio više saobraćajnih propusta – nije bio vezan, vozi oje pod dejstvom alkohola, a takođe je vozio i viđe od sto na sat.

Darko je primljen u KBC Zemunc, gdje su se ljkari danima borili za njegov život. Zbog povreda koje je imao morali su da ga uvedu u vještačku komu, kako bi njegovo tijelo što prije oporavilo od traume. Pjevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo, zbog čega nije mogao da bude odmah operisan. U saobraćajnoj nesreći, zadobio je povrede glave, slomljena mu je butna kost, kao i nekoliko rebara, a noga mu je izletjela iz kuka. Lazić je nedjeljama bio u kritičnom stanju i imao je vrlo male šanse da preživi, i mnogi su uvjereni da je imao veliku sreću što se izvukao. Nakon toga, Darko se mjesecima oporavljao u banji, ali i dan-danas ima problem s nogom.

POPULARNO  Znanstveniti otrkili skrivenu crnu rupu na 1000 svjetlosnih godina od Zemlje!

Za razliku od Lazića, Dea Đurđević je zamalo nastradala, ali ne svojom kriviom. Voditeljke je prošle godine u februaru doživjela jezivu nesreću kada ju je udario autobus ovom događaju prethodio je manji sudar nje i djevojke u drugom automobilu. Kada su izašle iz auta kak obi pogledale kolika je šteta. Deu je pokupio autobus na trotoaru i otkinuo joj ruku. Pored toga, voditeljka je imala kontuziju srca, nagnječenje pluća, vodu u plićima, polomljenu karlicu na dvam jesta, polomljeni donjio dio kičme, djelimičnu paralizu desne ruke i potpunu paralizu lijeve noge, kao i brojne hematome po cijelom tijelu. Ljekari su se danima borili za njen život, a kada su napokon uspjeli da je stabilizuju, krenuli su sa operacijama. Za kratko vrijeme Dea je imala više od 20 operacija. Na sreću, uspjela je da se izvuče, ruku uspjeva pomalo da pokreće, ali će joj trebati još mnogo vremen za potpuni oporavak.