Po prvi put se oglasili roditelji tragično stradalog Miomira Lukovca: “Tog istog dana nas je grlio i ljubio kad je krenuo iz kuće..”

Poslije svih objava i naslova, oproštajna i potresnih riječi, porodica tragično stradalog takmičara Zvezda Granda Miomira Lukovca odlučila je da izađe u javnost sa saopštenjem.

Nakon tragičnog u*istva našeg sina do sada nismo bili u stanju da se zavalimo a ni obratimo ovim putem. Sin je naš ponos, naše pošteno i iskreno biće, vesele prirode. Bio je mnogo vezan za porodicu pa nas je mnogo tog istog dana grlio i ljubio kad je krenuo iz kuće, počeli su ovako obraćanje Momirovi roditelji.

Ponosni smo na njega, tuga nema granica, željeli bismo da se zahvalimo svim prijateljima, ljudima koji su bili uz nas u najtežim trenutcima u životu. Svima koji su nam izjavili saučešće. vlasnicima objekata u Crnoj Gori u kojima je naš sin nastupao, svim osobama i ustanovama Crnogorske javnosti koji su učestvovali u žalosti, Zahvalili bi se produkciji Zvezda Granda, gospodinu Aleksandru Milić (Mili), svim uvaženim članovima žirija a posebno bi zahvalili osobi sa najvećim nivoom ljudskosti, slavnoj i divnoj osobi Jeleni Karleuši na onako lijepim riječima i komentarima za našeg sina te njenog obraćanja javnosti nakon smrti našeg Momira, svima hvala od srca. Sa velikim bolom  Mirko i Natalija Lukovac.

POPULARNO  Poznata pjevačica naše estradne scene izgubila bebu u 7 mjesecu trudnoće!! Svi su u suzama!!

Please follow and like us: