POGLEDAJTE: OVDJE JE TERORISTA IZ BEČA BIO PAR SATI PRIJE NAPADA!

Gordana Nikolić komšinica terorista iz Beča, ispričala je kako je srela Kujtina Fejzulaija na stubištu njihove ugrad ei to samo šest sati prije krvavog napada.

– Smiješio se i čak mi pomogao nositi kese iz trgovine. Bilo je to oko dva popodne. Ja sam izašla iz lifta s kesama, a on je silazio niz stepenice. Potrčao je prema meni da mi pomogne. Rekla sam mu da mogu sama, ali je insistirao da mi odnese kese do vrata stana.a Činio se srenim, nasmijanim. Malo smo razgovarali, sve je izgledalo normalno, ispričala je Fejzulaijeva komšinica Gordana Nikolić (68).

Kada ga je zadnji put vidjela, na sebi je imao crne, šire hlače, i majicu s kapuljačom, što ukazuje da se u međuvremenu vratio u stan i presvukao u bijelo. Nikolić dodaje kako joj je zlo kad se sjeti i da je živjela pored teroriste.

POPULARNO  SUKOBI NE PRESTAJU: POLICIJA PROTIV DEMONSTRANATA, 16 LJUDI TEŠKO POVRIJEĐENO!

Ostale komšije kažu kako niakda nisu bili u njegovom stanu, no da prepotstavljaju kako se radi o malom jednosobnom stančiću.

– Oko tri popodne toga dana, vidio sam ga blizu zgrade s dvojicom muškaraca s bradama, izgledali su religiozno, rekao je jedan komšija i dodao da je Fejzulai bio povučen i takođe vrlo religiozan.

– Strašno je to što je živio tako blizu sivh nas. Sve donedavno sam svaki dan viđala ljude obučene u islamsku odjeću kako se okuljaju u jednoj sobi u zgradi nasuprot naše. Ne znam je li Fejzulai tamo išao, ali ti susreti su se počeli održavati prije godinu dana, ali zadnjih sedmica ih nisam vidjela, ispričala je komšinica Silvija.

Please follow and like us: