POLICIJSKI SAT OD 21 DO 6 UJUTRO! Situacija je sve gora i gora, uveli najstrožije mjere!

Francuski predsjednik Emanuel Makron, u obraćanju narodu večeras, izjavio e da se uvodi četveronedjeljni policijski čas.

Francuska vlada proglasila je zdravstveno vanredno stanje, dajući na taj način zvaničnicima veću moć da uvode striktne mjere kako bi se spriječilo širenje korona virusa.

Predsjednik Emanuel Markon objavio je uvođenje policijskog časa od 21 sat do 6 ujutro, u Pariz kao i gradove Grenoblu, Lil, Lion, Marselj, Eks u Provansi, Monpelje, Ruan, Sent Etjen i Tuluz.

Vlada je objavila da je epidemija Kovida-19 “Katastrofa javnog zdravlja” koja je ugrozila zdravlje populacije i opravdala usvajanje striktniji mjera.

POPULARNO  SVA POLICIJA NA NOGAMA: Potpuni HAOS u Kosovi kod Maglaja!

Policijski čas stupa na snagu u subotu i trajaće četiri nedjelje. Makron je naveo da će svi koji budu van svog doma tokom policijskog časa morati da imaju dobar razlog za to. Svi koji budu prekršili mjere zabrane biće kažnjeni.

Makron je u obraćanju naciji rekao da je pandemija zabrinjavajuća, ali da “nije izgubljena kontrola nad situacijom”:

U Francuskoj je danas registrovan 22.591 novi slučaj korona virusa, a povećan je i broj hospitalizacija i smrtnih slučajeva izazvanih ovom infekcijom. Istovremeno za 24 sata umrlo su 104 osobe.

Please follow and like us: