Pomoćnica koja radi kod LEPE BRENE više nije mogla da šuti! Otrkila šta joj je sve radila pjevačica!

Nekadašnja kućna pomoćnica popularne folk dive Lepe Brene je odlučila da ispriča javnosti šta joj se sve dešavalo dok je radila godinama kod pjevačice u kući, kao pomoćnica.

Revoltirana pričama da je Lepa Brena cicija ona je na ovu temu navela.

“Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj porodici ista kao ja prema svojoj”, započela je priču.

“Kad god bih završila sa poslom i krenula kući, ona bi mi spremila hranu, voće, sokove, slatkiše. Nije htjela ni da čuje da idem praznih ruku, a to nema veze sa platom. O garderobi i da ne govorim. Čak je kupovala i kapute za mene i moje kćerke i dava nam odeću za sve prilike”, nastavila je priču za Skandal nekadašnja kućna pomoćnica Lepe Brene.

POPULARNO  ŠOK: Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima na optužbe koje su upućene njoj!

“Zahvaljujući njoj, moja deca su zavrđila fakultete”, zaključila je ona, dodajući da bi i dalje radila kod nje da nije ostarila.

Kućna pomoćnica je otkrila pravu istinu vezanu za poznatu pjevačicu Lepu Brenu. Iako su mnogi mislili da je Brena drugačija, ipak ona je velikog sra. Kućna pomoćnica je otkrila sve do posljednjeg detalja šta se dešavalo između četiri zida, a to je mnoge oduševilo, jer je pjevačica ispala fer prema ženi koja je radila za nju, pomagala joj i čistila.

Mnogi su rekli da je Brena velika cicija, te da ne gleda toliko na ljude koji su tu da joj pomognu, ali ove priče su okrenule sva ta nagađanja.

(dvica.info/skandal-vijesti)