PORODICA MLADOŽENJE SUMNJA DA SE ZBOG OVOGA UBIO: Čudan detalj ukazivao na zlo..

Nekoliko dana prije nego što je to učinio javljao se mnogim ljudima, došao je sa djevojkom kod roditelja kako bi organizovali vjenčanje, a onda je iznajmio sobu u hotelu u Leskovcu. To nije ličilo na njega. Ovako gledajući sve govori da je unaprijed isplanirao svoje samoubistvo.

Ovim riječima, nakon sahrabe Gorana S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe, koji je izvršio samoubistvo u ponedjeljak uveče u hotelskoj sobi u okolini Leskovca, govori za list njegova rođaka. Kako kaže, Goranova porodica, prijatelji, ali i svi poznanici i dalje su u šoku zbog tragedije koja je pogodila ovu porodicu baš u trenutku kada su pripremali veselju.

POPULARNO  SVIJET JE NA IVICI KATASTROFE, U RAT U NAGORNO KARABAHU UKLJUČILA SE TURSKA I JEREVAN, RUSIJA TO NE MOŽE TRPITI: "Ako sve ne stane u roku od 24 sata, NEK NAM JE BOG U POMOĆI!"

– Goran je sa vjerenicom, sa kojom se inače zabavlja duže vrijeme, došao kod roditelja da se dogovore oko svadbe. Dogovor je bio, koliko znam da Goranovi dođu u Beograd kako bi vjerili djevojku, a zatim se organizuje i svadba. Svi su se radovali tom veselju, posebno njegova majka koja je jedba čekala da joj se neko od djece “skrasi” – priča za list potresna djevojka.

Please follow and like us: