POSLEDNJE RIJEČI TATJANE ŠOKIRALE JAVNOST: “Tata, vidiš da je korona, možda mi je poslednji put da idem u grad..”

Slavko Gudz, otac Tatjane (15), koja je poginula u udesu zajedno sa druharicom Marijom Fekete (17) i Božidarkom Đukić (23), kaže da se kobne večeri protivio da kćerka ide u diskoteku, jer je imao loš osjećaj.

Rekao sam kćerki da ne izlazi u grad, jer imam neki loš predosjećaj, a ona mi je rekla: “Tata, pusti me, vidiš da je korona, možda mi je posljednji put”.

Rekao je Slavko Gudz, otac Tatjane Gudz (15), koja je u nedjelju oko 3:30 sati poginula u saobraćajnoj nesreći na putu između Ruskog Krstura i Kule. U istoj nesreći život je izgubila i Tatjanina drugarica Marija Fekete (17), kao i Božidarka Đukić (23), dok se Marijina sestra M.S (14) bori za život. Nesreća se desila kada je Mihajlo Sabadoš (23), koji je pijan volio “reno megan”, u kom su bila djevojke, ali i mladić Jovan V. (18), koji je takođe teško povrijeđen, sletio s puta i upao u kanal.

– Tatjana i sestre iz Kule, Marija i M.S, bile su nerazdvojne. Njih tri su još u ćetvrtal zajedno bile na bazenu, a Tatjana mi je posle rekla da su se tamo dogovorile da u subotu idu u diskoteku u Odžacima, jer je trebalo da nastupa pjevačica koju vole. Ne znam zašto, protivio sam se tome. Kao da sam znao da će se ovo desiti – priča uplakani otac Tatjane.

POPULARNO  HILJADE LJUDI BEZ STRUJE I PITKE VODE: Raste broj poginulih u uraganu, pronađena tijela novih žrtava..

– Posle su produžile do diskoteke. Odlučile su da ranije krenu kući, pješice. Dok su hodale, kolima ih je sustigao Mihajlo, a sa njim su bili Božidarka i Jovan. Tako su se svi našli u istim kolima – objašnjava Slavko Gudz.

Kako kaže, za nesreću je saznao u nedjelju oko sedam ujutro, kada su ga probudili policajci.

– Moja Tatjana mi je bila desna ruka, od sve djece najviše mi je pomagala, slušala me. Išla je u drugu godinu prehrambene škole. Baš u nedjelju smo planirali da pečemo prase i da se malo okupimo, a sada sahranjujem kćerku – rekao je Slavko, stežući kćerkinu sliku.

Please follow and like us: