POSLIJE TRAGEDIJE ILDA ŠAULIĆ NAPUSTILA PORODIČNU KUĆU: Evo gdje se nalazi nakon gubitka bebe..

Pjevačica Ilda Šaulić, koja se radovala drugom djetetu, nedavno je imala spontani pobačaj, ali je sve uspjela da prebrodi uz pomoć svojih najbližih i sada se osjeća mnogo bolje.

Kada je saznala da je ponovo u drugom stanju i da će svojoj mezimici Emi podariti brata ili sestru, njenoj sreći nije bilo kraja.

Međutim, nekoliko dana prije, Ilda je saznala vijest koja ju je slomila. Doktor joj je rekao da je izgubila bebu. U početku je bila loše danima, a onda se trgnula, ne želeći da njena mezimica Ema gleda mamu skrhanu od bola i kako plače – prenosi Blic.

POPULARNO  Autobus pun Kineza stigao u BiH! Stanovnici u strahu!

– Ildi je ovo baš teško palo, ali i poslije svega ona ustaje jača. Nije željela da je kćerka gleda uplakanu. Zato sve troje odlučili da iznajme kućicu na obali rijeke Save i tamo provedu nekoliko dana kako bi se opustili. Prija im priroda, rijeka, zvuka ptica i ispijanje jutarnje kafe u zoru. Bojan je uvijek bio njena velika podrška i pokušava da je utješi, a kćerka Ema joj svojoj dječjom razdraganošću uvijek izmami osmijeh. Oni su baš divna i sretna porodica – kazao za “Blic izvor upućen u cijelu priču.

Please follow and like us: