POTRESNA ISPOVIJEST DINE MEHMEDA MUJKIĆA: “Evo zašto su me izbacili iz serije Lud, zbunjen, normalan!”

Ne treba posebno govoriti koliko je Milan Pavlović stekao poklonika širom Bosne i Hercegovine i dijaspore posebno nakon što je brilijantno odigrao ulogu Dine Mehmeda Mujkića.

Svi su ga željeli vidjeti u svojim predstavama i filmovima, bio je tražen na tržištu, zvali su ga, a ulicom nijednog bh. grada nije mogao proći nezapažn. A onda je napustio seriju zbog neslaganja s producentima oko visine honorara i sve je krenulo nizbrdo.

Izgubio je Dino, ali je izgubila i serija. Nikad više Lud zbunjen normalan nije dostigla tu popularnost kao kad je Milan bio tu. Ne treba suviše biti kritičan, bilo je dobrih epizoda i nakon Dine, ali nikad i ništa kao tih uvodnih 50-tak epizoda s Dinom u jednoj od glavnih uloga.

Jeste li se ikada pokajali što se izašli iz ovog projekta?

– To je tako bilo tada. Neke iskrice su se upalile i s moje strane i sa strane produkcije. Završilo se tako kako se završilo. Izašao sam iz projekta. Drago mi je što publika i dalje pamti taj lik Dine Mehmeda Mujkića, a da li se kajem, prošlo je mnogo vremena, nekako sam odmah presjekao s tim i počeo raditi sa nekim drugim prjektima – rekao je Milan ne želeći govoriti o iznosu novca koji je tražio on, kao ni o onome što su mu nudili producenti.

POPULARNO  NAKON SRAMOTNE OBJAVE, DJEČACI SE PONOVO OGLASILI: Ne stidimo se što smo Srbi i što su nam preci četnici!

O vašem privatnom životu se jako malo zna. Nedavno ste izjavili da ste ludo zaljubljeni u hrvatsku pjevačicu Natali Dizdar. Da li se nešto promijenilo na ljubavnom planu?

– Meni je žao samo što više ne radi, što su ljudi nezadovoljni, konkretno glumci. Pretpostavljam da su i reditelji i svi iz moje branše nezadovoljni, ali mislim da treba uzeti stvar u svoje ruke i tražiti rješenje. Pitanje je koliko ko ima snage i meogućnosti za to, ali s obzirom na to da živimo u vrijeme kapitalizma, onda je nekako logično da moraš dati sve od sbeei svoj posao raditi najbolje da bi uspio – poručio je on.

Please follow and like us: