POTVRĐENO! VUK MOB ULAZI U ZADRUGU 4! Isplivali DETALJI UGOVORA! Mnogo veliki HONORAR I OVI POSEBNI USLOVI boravka!

U “Zadrugu 4” ulaze Vuk Mob I Jovana Tomić Matora sa novom djevojkom Žanom Maliković! Kako Informer saznaje, reper je dugo pregovarao sa čelnim ljudima Pinka oko honorara i na kraju e uspi oda dobije ogromne pare.

Pored velikog honorara, Mob je tražio da mu dozvole da izađe oz rijalitija na nekoliko dana kada se u martu bude porađala njegova vjerenica, novinarka Olja Konatar.

– Vuk odlično zarađuje za nastup sa di-džejem dobija 6.000 eura. S obzirom na to da bi “Zadruga 4” trebal oda traje deset mjeseci ,tražio je od producenta baš veliki honorar. Pregovori su dugo trajali, ali pošto je obećao da će napraviti haos u rijalitiju, na kraju su pristali da mu daju dosta para – rekao je izvor i dodaje da ga je vjerenica Olja, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, podržala u toj avanturi:

POPULARNO  ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO? Željko Papić poručio: Respiratori su organizovani kriminal, Novalić ključna figura!

– Rekla mu je da će biti uz njega, šta god on odluči, ali mu je priznala da bi joj bilo krivo da ne bude uz nju kada se bude porađala. On se zbog toga dogovori osa čelnim ljudima Pinka da mu dozvole da prsustvuje njenog porođaju. U martu će moći da izađe iz rijalitija na nekoliko dana. Biće sa Oljom u jednom privatnom porodilištu, a onda će nju i bebu dočekati kod kuće. Odmah posle toga će se vratiti u rijaliti.

Please follow and like us: