POVRIJEĐENI POLICAJAC OD SINOĆ POKAZAO NOGE: Uslikan u bolnici, stravičan prizor!!!

Od 118 povrijeđenih policajaca u nasilju koje se prethodnih večeri događalo ispred Skupštine Srbije, najteže je stradao Nebojša Apostolović kome su tokom sinoćnjeg protesta obje noge polomljene.

On je opisao šta se sinoć događalo i kako je zadobio prijelom lijeve potkoljenice na nekoliko jesta i desnog skočnog zgloba.

– Letjele su kamenice sa svih strana. U jednom trenutku kada sam se okrenuo, vidio sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osjetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povrijeđena kičma. Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine, nakon toga sam doveden u Urgenti centar – ispričao je Apostolović.

POPULARNO  U HRVATSKOJ OTKRIVENA NAJVEĆA DO SAD VIĐENA SOBA ZA MUČENJE MLADIH ŽENA: Ovo je montrum koji je mučio tinejdžerke u podrumu..

U Urgentnom centru konstatovana su mu dva teška – prelom lijeve potkoljenice na nekoliko mjesta i desnog skocnog zgloba, zbog kojih će imati dvije ili više operacija, nakon što se povuče otok.

Please follow and like us: