Poznata pjevačica naše estradne scene izgubila bebu u 7 mjesecu trudnoće!! Svi su u suzama!!

Naša folk pjevačica izgubila je nažalost bebu u garderobi iza bine i to je za nju bilo jako bolno.

Poznata folk pjevačica Vesna Zmijanac iz braka sa Vladom Jovanovićem ima kćerku Nikoliju, a otvoreno je pričala o tome da je tokom braka sa njim, a prije toga što je dobila kćerku, imala dva spontana pobaćaja koja su ostavila dubok trag na njenoj duši!

– Naše prvo dijete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mjesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu. I ne zamjerite mi što tu scenu (porođaj koji je iznenada i prijevremeno otpočeo i faktički se dogđao u garderobi iza bine hale u Mladenovcu, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko miuta u bolnici) ne mogu da opišem čak ni danas, kada je priličko vremena proteklo. Jer, to je jedan od onih bolova koji još uvijek boli, praznina koja još uvijek zjapi istom tamom, i kad god se toga sjetim, a sjećam se vrlo često, uvijek mi se utroba zgrči, uvijek mi se zguti u grči i uvijek sebe kaznim pitanjem (na koje još nemam odgovor) – Da li sam i  koiko sam ja (načinom svog života, prije svega) kriva za to što se dogodilo? – rekla je pjevačica te dodala:

POPULARNO  VUČIĆ U SUZAMA, ŠOKIRAN: Objavio SMRTOVNICU, evo ko je preminuo..

– U prvih nekoliko nedjelja nakon toga, bol je zbog gubitka bio veoma svjež, željela sam da i ja nestanem, da me nema. Krivila sam sebe, ne tražeći nijednu olakšavajuću okolnosti, i pri tom sam samoj sebi smišljala takve patnje i muke kao kaznu, da sam, možda. u jednom trenutku prešla onu granicu koja razdvaja svjesno sagledavanje činjenica od umišljenih, pomalo i bolesnih, u svkaom slučaju pogrešnih (i grešnih) zaključaka – pisala je ona u svojoj biografiji.