PREKINUTE VIJESTI, HITNO UKLJUČENJE U PREDSJEDNIŠTVO, OGLASIO SE VUČIĆ: Evo šta se desilo njegovoj KĆERKI MILICI!

Na društvenoj mreži Twitter, na zvanični nalog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, stigle su prije nekoliko dana gnusne uvrede i psovke.

Naime, kada se na svom zvaničnom Tvitter nalogu predsjednik Srbije pohvalio novom kineskom investicijom od 120 miliona dolara u Smederevsku željezaru, neke od pristalica Saveza za Srbiju odgovorile su psovkama na račun predsjenikove djece, upotrijebivši najružnije moguće riječi.

Predsjednik Srbije je, kako je više puta do sada naznačio, na napade na sebe navikao, ne boji ih se, ali je, prema njegovim riječima, nedopustivo da se u to upliću porodica i djeca.

Tim povodom predsjednik se ovoga jutra uključio u vijesti televizije Prva.

POPULARNO  ALEKSANDAR VUČIĆ NAPRAVIO "NEUGODNO" IZNENAĐENJE ZA DODIKA! U prvom redu je bio Draško Stanivuković..

– Za mene je odlazak u Smederevo bio izuzetno važan. To je bila borba za koju sam mislio da je nemoguće da pobijedimo i spasimo 5.000 ljudi. Posle sve te borbe naravno da sam bio malo uzbuđen i rekao šta mislim o Željezari koja nam je bila ostalvjena bez budućnosti i nade. Neko je reagovao želeći smrt mom stariijem sinu i preteći silovanjem moje kćerke Milice. Ovakve stvari morate da trpite, ali ovdje nije riječ o psihopati, već o dvojici ljudi koje prate predstavnici Dilasove stranke. Riječ je o političkoj mržnji i ostrašćenosti – rekao je predsjednik.

Please follow and like us: