PREKO 100 LJUDI POGINULO U SAMOUBILAČKOM NAPADU?! SVIJET U ŠOKU, KONAČAN BROJ ŽRTAVA SE JOŠ UVIJEK NE ZNA!

Predstavnik kabineta guvernera Gora izjavio je da je eksplozija bila izuzetno jaka i da se čula čak i u Firuzkohu, glavnom gradu provincije.

U napadu bombaša samoubice u provinciji Gor na zapadu Avganistana, poginulo je najmanje 13 ljudi, a oko 120 je ranjeno.

Načelnik bolnice u Goru Mohamed Omer Lalzad izjavio je da ljekari hitne pomoći saniraju povrede kod više desetina povrijeđenih ljudi, kako sa lakšim, tako i sa teškim tjelesnim povredama opasnim po život, pa se može očekivati da konačan broj žrtava bude eći, prenio je Rojters.

POPULARNO  JAKE SNAGE POLICIJE REAGOVALE U CRNOJ GORI: Evo šta se dešava...

Predstavnk ministarstva unutrašnjih poslova Tarik Aran izjavio je da je automobil bomba eksplodirao nedaleko od kancelarije regionalnog načelnika policije i zgrada federalne vlade.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za ovaj samoubilački akt nasilja u Goru koji se dogodio istovremeno dok se u Katru odvijaju direktni mirovni pregovori predstavnika vlade u Kabulu i talibana koji bi trebalo da rezultiraju mirovnim sporazumom nakon višedecenijskog građanskog rata.

Predstavnik kabineta guvernera Gora izjavio je da je eksplozija bila izuzetno jaka i da se čula čak u Firuzkohu, glavnom gradu provincije.