PRVI INTERVJU MARKA MILJKOVIĆA NAKON ŠTO JE ZAPROSIO LUNU: Progovorio o svadbi, a evo kakav šok se desio usred noći!

Sinoć je Marko Miljković zaprosio Lunu Đogani, te joj je tom prilikom priredio nezaboravno veče. Organizovao je gamuroznu proslavu i mislio na svaki detalj.

– Htio sam 1. septembra, ali drug mi je rekao, prijatelj s kojim sam se dogvoarao da ipak nećemo imati vremena da sve organizujem kako sam ja zamislio. Ja sam htio sve to odmah, međutim, on mi je predložio da sačekamo nekoliko dana da sve odradimo kako treba, dekorištemo prostor.  Znam da Luna voli da sve to bude lijepo dekorisano i da bi to stigli, morali smo da pomjerimo za 6. septembar i ispalo je sve kako treba.

Da li je bilo teško da sve ro organizuješ, a da Luna ne sazna?

– Da. Katastrofa. Svaki dan sam bio u haosu. Tresao sam da ne sazna. Jer svaka sitnica kod nas bukne, za čas se sazna. Bilo je dosta ljudi koji su učestvovali u organizaciji, a ćutali. Pet dana su držali jezik za zubima. Hvala im na tome da Luna ne sazna ili da ne dođe do nekih ušiju do kojih ne bi trebalo da dođe. Imamo dosta hejtera. Na kraju je sve ispalo perfektno i ja sam prezadovoljan.

POPULARNO  Konačno poznat razlog njihove mržnje! Marko Miljković muvao Anabelu Atijas godinama, ali bezuspješno!

Luna je skaka od sreće. Šta ti je kasnije rekla kada ste ostali sami?

– U šoku je. Noćas nie mogla da vjeruje. Probudila se u toku sna nije mogla da vjeruje i gledala na ruci da li je tu prsten. Još uvijek stoji. Kada je vidjela prsten i iznenadila se. Znači nije bio san. Ona je presćrena. To je bilo za očekivati, meni je baš drago da je ona presrećna. I ja sam presrećan. idemo dalje sada.