RASPRAVA U PORODICI RAŽNATOVIĆ: Ceca i Anastasija oplakuju Balaševića dok Veljko objavljuje SRAMOTNE tekstove!

Čuveni kantautor Đorđe Balašević koji nas je napustio 19. februara u 67. godini života, a danas je sahranjen, nešto prije 13 sati, na Novom groblju u Novom Sadu u najužem krugu ljudi.

Žalost zbog smrti muzičara među velikim brojem domaće publike, ali i regionalne izrevoltirala je Veljka Ražnatovića, te je ispoljio stav putem društvene mreže Instagrama.

Riječi sina Svetlane Ražnatović razjarile su pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je započela rat sa naslednikom folk dive.

Interesantna činjenica, Ceca i njena kćerka Anastasija, kao i većina Srbije s tugom su prihvatile vijest o smrti Balaševića i obje su od njega oprostile emotivnim porukama.

– Zbogom legendo! – napisala je pjevačica Anastasija Ražnatović i dodala emotikon slomljenog srca.

Međutim, mladi Ražnatović očito ne dijeli mišljenje sa svojom sestrom i majkom, pa je malo drugačije odreagovao na ovu jako tužnu situaciju.

POPULARNO  Ratko Mladić osuđen na doživotnu kaznu zatvora!

Podsjetimo, Veljko Ražnatvoić je putem društvene mreže Instagram kritički nastupio povodom masovne žalosti preminulim muzičarem.

– Srbi po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete je*e nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikako sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate – napisao je Cecin sin.

Please follow and like us: