ŠABANOV NEKADAŠNJI PRIJATELJ PORUČUJE: Ispunit ću Šabanovu posljednju želju..

Folk pjevač Ljuba Aličić koji posljednjih godina nije bio u najboljim odnosima sa Šabanom Šaulićem, jer su se svojevremeno navodno posvađali oko para, danima nije mogao da dođe sebi zbog tragične smrti kolege.

Skrhan bolom Ljuba proklinje sudbinu, koja, kako ističe nije bila pravična prema njegovom drugu iz djetinjstva jer nije doživio da oženi sina Mihajla, što mu je bila najveća želja. Ipak, Ljuba uvjerava da će on preuzeti Šabanovu ulogu i oženiti Mihajla.

-Šaban je čovjek koji je sve stekao mukotrpnim radom i sve dijelio s najbližima. Živio je za njih i njima je podredio nesebično čitav život. Stalno je mislio na njihovu sreću i neprestano ponavljao da mu je ostalo samo da oženi Mihajla i da više ništa neće tražiti od života. Ipak, sudbina je bila nepravedna i nije doživio da oženi sina. Svadbe će sigurno biti, a ja sam siguran da će Šaban sve posmatrati sa neba. Moraću da ispoštujem mog druga i oženiću mu sina Mihajla kako dolikuje. Preuzežu Šabanovu ulogu na vjenčanju i pokušaćemo bar taj dan da budem sretan jer ostvarujem njegovu želju – kaže Ljuba i ističe je nakon saznanja da je Šaulić odahnuo pozvao njegovu suprugu Gordanu i ostale članovve porodice, koji i dalje ne mogu da se kako treba oporave od šoka.

Please follow and like us:
POPULARNO  Ovo su šokantne anegdote o Titu koje nisu smjele da se pričaju!