SAHRANILI ŽIVOG PSA, a onda se desilo čudo, vlasnici nisu mogli da vjeruju!

Jedan pas u Rusiji bio je živ zakopan, ali je uspio da izađe na površinu i pronađe pomoć.

Sedmogodišnjeg njemačkog ovčara Kirjušu su vlasnici život sahranili, a pronašla ga je žena koja je prolazila automobilom, na sjeveru Rusije. Ona je, u prvi mah, samo prošla pored njega, ali ju je prizor iscrpljene životinje pratio, pa je morala da se vrati, kako je objasnila.

Ona je odvezla psa u najbliži azil, koji se nalazio čak 150 kilometara dalje od mjesta na kom ga je našla, a nakon što je jeo, sve vrijeme je spavao tokom vožnje.

Kada je životinja stigla u azil, odatle su poeli da objavljuju njegove fotografije. Saznali su da je iz naselja Jemva, a sami vlasnici su se javili. Kako su oni objasnili, navodno im je rečeno da je pas bolestan i zato su ga odlučili ubiti i sahraniti.

Priznali su da su mu ubrizgali srestvo koje je trebalo da mu okonča život, a šapa mu je još bila obrijana tamo gdje je primio, navodno smrtonosnu injekciju. Sahranili su ga lbizu auto-puta Uhta-Siktivkar, a kako su iz Azila rekli, vlasnici su se izvinili jer su ga zakopali živog.

POPULARNO  Stigle prve slike nane Fate iz bolnice: Pogledajte u kakvom stanju je..

Testovi veterinara, međutim, pokazali su da životinja nema nikakvih ozbiljnih medicinskih problema i da je zdrava, osim što pati od gladi i žeđi.

Please follow and like us: