Saša Matić se razvodi zbog pjevačice?! Pjevač se hitno oglasio, evo šta se dešava..

Pjevač Saša Matić se ne razvodi, saznaje Kurir. Naime, poslije priče da se pjevač razvodi i ženi sa bivšom ženom bivšeg učesnika Zadruge Mirka Gavršiča Draganom Rakčević, pozvali smo pjevača koji je rekao da je i dalje u srenom braku sa Anđelijom.

– Naravno da to nije istina da se razvodim. Uživam u braku sa svojom suprugom, Iznenađen sam što se pišu neprovjerene i netačne vijesti. Dragana je moja koleginica – izjavio je poznati pjevač Saša Matić.

Kako su prenijeli beogradski mediji, Matić se navodno zaljubio do ušiju i toliko je sretan da je zaboravio i na rođenu djecu.

Zbog biše ljubavnice, a buduće supruge, Matić svoje vrijeme više ne posvećuje porodici, već je potpuno okrenut ka Dragani, a pjevač je sve to demantovao. Naime, on je poručio da su to velike nebuloze, da nikada svojoj djeci ne bi okrenuo leđa, te ne bi nikada napustio svoju suprugu Anđeliju, sa kojom je već dugo godina u sretnom braku. Saša Matić, demantovao je sve što se šuškalo po medijima, odnosno da je njegov brak sa Anđelijom na koncu raskida, rekao je da oni nikada nisu živjeli srenije i složnije nego danas.

POPULARNO  ŽENA OD SULTANA TVRDI DA JE RADILA SAMO JEDNU OPERACIJU, A EVO KAKO JE IZGLEDALA PRIJE PALSTIČARA: Zgrozit ćete se kad vidite..

Podsjetimo, Anđelija i Saša su u braku od 2003. godine i imaju dvoje predivne djece.

Please follow and like us: