Saša Popović je obični gabor, trčao je za Zlatom kao ker: Ovim riječima Mira Koskova počela je priču, otkrila je šokantne tajne estrade!

Pjevačica Mira Koskova važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorila o kolegama sa estrade.

Godinama se u estradnim kurgovima pričalo da ima problem sa alkoholizmom, a Mira je otkrila šta misli o tome.

– Svi kažu Mira pije, P… vam materina, oni piju i dro*iraju se i umriješe od toga, a ja žia i zdrava. Meni kažu da sam alkoholičarka, a on najveći na*komani i rospije. Ja sam, kao teški akoholičar, a oni svi odoše u tri p**ke materine.

Koskovka je istakal da je dobila i poziv da uđe u rijeliti program “Zadruga”, ali da je odbila.

– Mene svuda zovu, zvali su me i sada u “Zadrugu”. Milica Mitrović se nekada družila sa mnom, vidjela je da dolazi kod mene. Bila je djevojčurak. Zvala me je za “Farmu”. Ne postaje pare da uđem tamo. Zamislite da se ja kačim sa ovim facama. Da me neko takav uvrijedi – rekla je pjevačica, a na pitanje da li su muškarci uzdisali za njom, odgovorila je:

– Nisu jer sam imala uvijek jak stav. Nisam tukla pjevače, ali muzičare jesam. Jednog sam prebila ko vola. Udvarao mi se, a onda je počeo da me sabotira. Na ozvučenje me namjesti, kako god krenem na mikrofon pištanje. Nosisam sam štikle tanke. Kad sam ga zgazila, nije znao gdje se nalazi.

POPULARNO  OGLASILA SE ŠEMSA SULJAKOVIĆ: Gile me je smrtno razočarao!

Ona se osvrnula i na vezi Saše Popović i Zlatu Petrović.

– Saša je rezao vene za njom. Sjećam se, ona pjeva negdje u Njemačkoj, a Saša i ja u Švicarskoj. On jadnik, cijelo vrijeme kuka za njom, kao ker, a ona mu rekla da će doći. Mnogo ju je volio, ona ga je zezala. Ona je bila mrak. Saša onakav kakav jeste, dosta pjevačica je prošlo kroz njegove prste. Ja mu kažem, gaboru jedan, na šta padaju? Ma i sad je ružan kao pas!

– Proglasili su me muškarcem koji se operisao da bude žena. Kada sam tek počinjala. Zbog toga što imam specifičnu boju glasa. Te mam drvenu nogu jer ne nosim kratke suknje. Gledalac me je jednom kod Minimaksa uživo pitao da li sam bila muško, a ja podignem vrat i kažem, vidi mi vrat, kako su me lijepo izoperisali. Poslije me niakda nisu prozivali.

 

Please follow and like us: