SAŠA POPOVIĆ PREKINUO SNIMANJE ZVEZDA GRANDA: Oglasio se i otkrio šta se desilo, ovo je pravi šok!

Sukobi među članovima žirija u “Zvezdama Granda” su često glavna tema medija, a čelnik “Grand produkcije”; Saša Popović ,riješio je da otkrije u kakvim je odnosima čuvena šestorka i šta se krije iza svađa koje svake subote gledamo, ali i priznao da je snimanje jedne emisije morao da prekine zbog njih.

– Punih šest godina je žiri u ovom sastavu, ako izuzmemo Đorđa Davida koji je došao prije tri godine umjesto Lukasa, i svi se oni dobro poznaju. Mislim da televizijski gledaoci misle “Bože, kako su se ljudi posvađali ovdje, šta će biti u sljedećoj emisiji” Ali nije tako, na kraju se svi izmire – rekao je Popović i otrkiva da ponekad varnice među žirije umije i da pretjeraju.

Tako je nedavno morao da prekine snimanje jer je na setu postalo napeto.

– Bila je svađalačka atmosfera da samm orao da napravim pauzu. I poslije toga kao da se ništa nije desilo, nastavili smo normalno dalje – rekao je Popović te dodaje:

POPULARNO  KRVOPROLIĆE U CENTRU GRADA! Pred nekoliko građana jedna osoba izgubila život!

– To vam je kao fudbalska utakmica. Dva tima na terenu, jedan udari drugog, ovaj mu vrati i završi utakmica, oni se zagrle kao da nije ništa desilo se. Tako i ovaj žiri ne može niko i ništa da posvađa i uvijek će funkcionisati kao i do sada.

Uspjeh “Zvezda Granda” Popović prepisuje žiriju.

– Mnogo pjevača je ranije željelo da bude u žiriju “Zvezda Granda” ali kad su vidjeli da je žiri dobar, lud i nepredvidiv, tako da su odustali. Teško da neko može da nadmaši ovaj sastav. Ovi su postali glumci, 50 posto su pjevači, 50 glumci. Ovo je kao neka serija za koju se ne piše scenario, sve ide spontano. Jednostavno totalno su nepredvidivi, ni ja čak nekad ne mogu da predvidim šta će da urade, možda su zbog toga “Zvezde Granda” najgledaniji šou program na ovim prostorima – rekao je Saša.

Please follow and like us: