SJEĆATE LI SE BARBARE? NESTALA JE 2016. GODINE: Njena majka jutros je objavila potresnu poruku..

Barbara Vitez iz Sente, o čijoj sudbini se ništa ne zna već četiri godine, koliko je prošlo od njenog nestanka, napunila je danas 19. godina.

Njena majka Melinda Vitez oglasila se potresnom porukom upućenoj njenoj kćerci.

– Danas moja mala ljepotica napunila je 19 godina. Danas joj je rođendan, ali nje nema nigdje. Boriću se do kraja svijeta i nikad neću da se preda. Volim te dušo moja mamina – napisala je Melinda Vitez na Facebooku.

Podsjetimo, Barbara je nestala 25. novembra 2016. godine, a tog kobnog dana kako se tvrdi, pala je sa senćanskog mosta u rijeku Tisu. Otac i majka ispričali su tada da je njihova kćerka otišla na proslavu rođendana sa drugaricama i nije se vratila kući.

POPULARNO  NOVI DETALJI UŽASA U ZVORNIKU, ŽENA UBILA MAJKU: A evo šta je uradila prije 11 godina, OVO JE STRAŠNO!

Organizovana je i potraga za tijelom nesretne djevojke, a ni spasilački tim “Tisa” ni roniocu ni spasioci specijalne žandarmerijske jedinice nisu našli nikakav trag nestanka. Roditeljima nestale Barbare stizale su razne dojave gdje bi njihova kćerka mogla biti. Informacije o tome da je navodno viđena osoba koja bi mogla biti Barbara Vitez stižu i iz Crne Gore, Bugarske, Albanije, tako da se istraga proširila i na te zemlje.

Please follow and like us: