SKINUO SAM PANTALONE, SONJA JE PALA U NESVIJEST! ŠIKLJALA KRV NA SVE STRANE! – LUKAS OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE

Ove detalje malo ko zna.

Pjevač Aca Lukas je doživio veliku neprijatnost kada ga je nepoznati napadač 2009. godine ranio u butinu. O ovom incidentu Lukas izbjegava da priča, ali je u jednoj emisiji otkrio manje poznate detalje svemu ovome.

– Te večeri, prije više od 11 godina, na parkingu ispred zgrade u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu Aca Lukas je došao do svog “porše kajena”; ali prije nego što je uspio da uđe u automobil, prišao mu je čovjek u crnoj jakni s kapuljačom. Izavdio je pištolj, pucao prfo u asfalt, potom u Acinu desnu butinu, a onda pobjegao. Ranjen, obilno krvareći, Lukas je uspio da se vrati u svoj stan i pozove Hitnu pomoć. Na sreću, metak nije prekinuo nijedan od glavnih krvih sudova, niti je povrijedio kost, tako da su ga ljekari ubrzo pustili kući. Tu zvaničnu verziju je Lukas opovrgao.

– To je za mene bila jedna ružna stvar koja mi se dogodila. Svi su naglabali zađto sam ja ranjen. Tada je neobično da čovjek moje branše bude upucan. Licitirali su: te dugovi, te zbg nekih žena. Da je bila organizovana priča, ja bih bio ubijen, a ne ranjen. Policija bi pronašla trag, ali to je bezazlena priča, ja nisam odreagovao kako treba i zato sam popio metak. Krenuo sam ka kolima i vidim klinca da mi krade kola. Mislio je da ću da pobjegnem. Nastala je reakcija koja nije uobičajena, neko bi lopovu rekao: “Evo ti ključevi, vozi auto”, a ja sam krenuo da mu otmem pištolj. Počeo je da bježi. Ma to je bio neki narkomačić, zato i dan-danas nema traga – rekao je Lukas.

POPULARNO  OVO JE SRAMOTA! U Zagrebu na džamiji osvanuli grafiti uvredljivog sadržaja!!!

On objašnjava zbog čega je bilo teško policiji da mu uđe u trag.

– Nije bilo svjedoka, i zato nisu mogli da ga nađu. Kad malo bolje razmislim, mogao je da me pogodi u arteriju, da me napravi invalidom. Mjesec dana me bolelo ali, vjerujte, da nisam osjetio kad mi je prošao metak, da nisam vidio dim iz noge, ne bih ni znao da sam pogođen. A kući sam tek imao reviju. Ulazimu stan, Sonja gledala seriju i, kad sam skinuo pantalone, pala je u nesvest. Napravio sam glupost koja se zove podvezivanje rane. Rekao sam joj da mi da krpu. Na sreću, policajac komšija uletio je u stan. Ja sam zategao krpu ispod rane i počela je da šiklja krv. Došla je Hitna pomoć i, sva sreća, sve se završilo kako treba – zaključuje pjevač.

Please follow and like us: