SLOBA TEŠKO POVRIJEĐEN,SAV U RANAMA! A evo kako on objašnjava šta se desilo…

Pjevač i bivši učesnik Zadruge 1,Slobodan Radanović, nakon javne prevare u rijaliti programu do razvoda braka,odlučio je da se okrene zdravom načinu ishrane u života. Odmah posle završetka Zadruge,pjevača su svi kritikovali da je mnogo ugojio u bijeloj kući,pa je odlučio da promjeni svoj izgled. Naime,osim što se zdravo hrani,on redovno posjećuje teretane u kojima zna da provede i po nekoliko sati,što ima i pozitivne i negativne strane.

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju ruke na kojoj se jasno vide ožiljci i žuljevi od dizanja tegova i raznih sprava. Poruka koju je ujutro sebi je :”Prevaziđi to!” što nam daje do znanja da ga to ne muči i da je istrajan u svojoj borbi. Osim posle te fotografije slijedila je druga na kojoj se jasno vidi koliko su se isplatili svi ti ožiljci i žuljevi po rukama. Slobodan Radanović izgleda bolje nego ikada.

POPULARNO  ŠOK, ŠTA SE DEŠAVA? VANZEMALJCI SE KRIJU OVDJE?! Rusi primjetili ČUDNE OBJEKTE koji su se kretali velikom brzinom, a onda su otkrili...

Please follow and like us: