ŠOK: EVO ŠTA SE DESILO U ZATVORU IZMEĐU ANE NIKOLIĆ I RASTE! Policija reagovala..

Pjevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta navodno su e sukobili prilikom njene posjete reperu koji je prije 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega navodno pronađena veća količina skanka.

Pjevačica je zbog toga prekinula udmor u Dubaiju u vratila se u Beograd da bi od Rastinih roditelja preuzela kćerku Taru, koaj je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana direktno se zaputila u pritvorsku jedinicu u kojo je napala repera zbog toga što je navodno konzumirao narkotike dok je kćerka bila kod njega.

– Ana je tražila da posjeti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je vidjela, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbijesnilo, pa mu je zaprijetila da će tražili da mu oduzmu starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira – govori pjevačicin prijatelj i dodaje:

POPULARNO  ŠOK! Ponovo zatvaraju granicu za BiH građane?

– Svađa je bila toliko žestoka da su strežari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vrijeme ponavljao da ne želi više da je vidi ida se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži u Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su vidjeli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posjetu i zamolili Anu da napusti prostoriju.

Kako mediji prenose, Nikolićeva je informaciju o hapšenju Đurića sanala u Dubaiju dok je bila na odmoru i tako je doživjela slom živaca, jer je njihova kćerka ostala sama. Odmah je kontaktirala s bratom Markom, koji je preuzeo Taru i vodio računa o njoj dok se pjevačica nije vratila.

Please follow and like us: