ŠOK! Objavljena još jedna snimka NLO-a kojeg su snimili AMERIKANCI! Riječ je o letjelici malih dimenzija…

CNN je objavio detalje klasificiranog dokumenta koji je kreirao američki Centar za sigurnost mornarice, a u kojem se opisuju detalji susreta zrakoplova Ratne mornarice s neidetificiranim letećim objektom (NLO). Riječ je o jednom od susreta o kojima je prošlog mjeseca izvjestio Pentagon.

Incident o kojem piše i video kojeg odnosi CNN dogodio se 26. ožujka 2014. godine, a na njemu se može vidjeti nepoznati leteći objekt malih dimenzija približne veličine kovčega, srebrne boje.

Tijekom susreta jedan je od mornaričkih zrakoplova F/A-18 prošao 300-tinjak metara od NLO-a ali nije uspio utvrditi identitet letjelice, stoji u izvješću Centra za sigurnost mornarice. Dodaje se kako je pilot američke mornarice pokušao uspostaviti vizualni kontakt, ali nije uspio.

Video koji je objavio CNN stiže samo par tjedana nakon što je Pentagon u javnost pustio tri snimke koji prikazuju “neidentificirane zračne fenomene”.

POPULARNO  NEŠIĆ OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU! Ovako je Draško pobijedio u Banjaluci!

Na videima se naočigled može vidjeti kako se neidentificirani objekti kreću dok ih se snima infracrvenim kamerama.

Dva do tri videa sadržavaju i reakcije američkih vojnika koji se čude kako se objekti brzo kreću. Može se čuti da jedan od glasom nagađa da je riječ o dronovima.

Američka je mornarica u rujnu prošle godine potvrdila autentičnost videa koje je snimila.

– Objavljujemo ih sada kako bismo raščistili zalude o tome jesu li snimke koje kruže autentične ili ne te ima li ih još – rekla je tada glasnogovornica Pentagona Sue Gough.

Please follow and like us: