ŠOK! Ovo je djevojka koja je zadovoljavala momka tokom razbojništva..

Mediji širom svijeta prenose vijest o bizarnoj pljački benzinske pume u Slovačkoj za koju je osumnjičen mladić srbijanskog porijekla.

Prvobitna vijest je glasila da je razbojnik Maksim (24), za koga mediji tvrde da je porijeklom iz Srbije, tokom noći između utorka i srijede, pokušao da opljačka pumpu na periferiji Bratislave, a da ga je u tome omela Sonja (36), državljanka Češke, koja ga je navodna oralna zadovoljavala do dolaska policije.

Maksim je prema tim navodima prethodno fizički napao radnika pumpe, ali je on međutim uspio da ga nadmudri i zaključa u magacinu.

Radik je potom otrčako da pozove pomoć, a policija je navodno nekoliko minuta kasnije zatekla Maksima koga ga djevojka oralno zadovoljavala da ne bi pobjegao.

POPULARNO  NADA OBRIĆ PONOVO ZAVRŠILA U BOLNICI, OBJAVLJENE TUŽE VIJESTI: Evo u kakvom je stanju..

Nesvakidašnja priča je, međutim brzo dobila potpni obrt.

– Srbijanac je njen makro i dugo se poznaju. Njih dvoje su zajedno došli do pumpe. Nakon što je vidjela da ga je osobolje zaključalo pokušala je da ga spas. Ušla je na zadnja rata, a policija ih zatekla usred predstave –  rekao je izvor iz policije za slovački dnevnik Novi čas.

Mladić je prilikom hapšenja napao policajce.

Please follow and like us: