ŠOK: Profesorica (46) zaražena korona virusom preminula usred online nastave: “Više nije mogla disati, bilo je strašno…”

Argentinska profesorica povijesti (46) zaražena korona virusom srušila se i preminula tijekom online nastave u svom domu u Buenos Airesu.

Oko 40 studenata pratilo je virtualno predavanje profesorice Paole De Simone kad su u jednom trenutku primjetili kako ima problema s disanjem.

Studenti su je pitali za adresi kako bi mogli pozvati hitnu, ali profesorica nije odgovarala. Prije toga je uspjela kontaktirati sa svojim suprugom, ali kad je on došao kući, bilo je prekasno.

Profesorica je prošli tjedan na Twitteru napisala kako se već tjednima bori sa simptomima koronavirusa koji ne posustaju, javlja Washington Post.

POPULARNO  GORI SVE POD NOGAMA! Ceca Ražnatović ljuta ispred suda o Karleuši:"Ovo više nema smisla...!"

– Vrlo je komplicirano. Više od četiri tjedna pozitivna sam na virus, a simptomi ne prolaze. Suprug je zbog cijele situacije jako iscrpljen – napisala je.

Jedna od studentica opisala je posljednje trenutke prije nego što se profesorica srušila.

– Vidjeli smo da je u lošijem stanju nego što je bila. U jednom trenutku nije mogla dalje prolaziti kroz prezentaciju niti govoriti. Bilo je strašno – izjavila je studentica.

Please follow and like us: