ŠOK U KUĆI TRUDNE ILDE ŠAULIĆ, SVI U SUZAMA: Evo šta se desilo…

Ilda Šaulić navodno je na rođendan brata Mihajla saznala da je u drugom stanju i da će kroz nekoliko mjeseci drugi put ostvariti se kao majka.

Kako bi bila mirna, tada se testirala na koronavirus, pa prema pisanju domaćih medija – saznala je da je pozitivna. Prema daljim navodima, nije imala nikakve simptome dok se nije testirala, a zatim je izgubila čulo ukusa i mirisa.

Temperaturu nije imala, ali svkako se odmah izolovala. Njen suprug i kćerka negativni su na koronu.

– Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala – tvrdi izvor.

POPULARNO  VELIKA TUGA, EVO ZAŠTO SE MILICA UBILA, PORODICA OBJAVILA RAZLOG: Oglasio se njen otac - SAD JE SVE JASNO KAO DAN!

– Izolovala se odmah, a njen suprug i kćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se osjeća, a gdje se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari. Važno je da se dobro osjeća, a sve drugo je manje bitno – dodaje on.

Please follow and like us: