ŠOK U ZVEZDAMA GRANDA, SAŠA POPOVIĆ PRESUDIO: Zbog kandidata iz BiH u Zvezdama Granda bio je pravi šou!

Još jedna dupla šestica stigla je u korist dueliste Velida Handžića Bosanca iz Kaknja iz tima Violete Miljković i Strahinje Živanovića iz tima Ane Bekute.

Naime još jednu duplu šesticu odnio je duelista Velida Hadžića Bosanca iz Kaknja iz tima Violete Miljković i Strahinje Živanovića iz tima Ane Bekute.

Svaki kandidat se u svom žanru snašao najbolje što može a nakon preglasavanja stručnog žirija je ponovo bio izjednačen sa tri naspram tri.

– I evo mladi Popović je u šansi da li će odlučiti jedan ili dva dva dva jedan – vikao je Đorđe glasom srpskog komentatora, pa nasmijao kolege.

Snežani Đurišić se više dopao kandidat iz BiH sa čime se i Bosanac složio a za njima i Marija Šerifović. Za Strahinju se odlučila ipak Jelena Karleuša i to iz opšte poznatog razloga, Strahinjinog tate.

– Slaba sam prema djeci policajaca pošto sam i ja dijete policajca. I bio si mi bliskiji po izboru pjesama i energiji, iako je Velidu ovo bilo najbolje izvođenje do sada.

Đorđu je bilo teško da se odluči za jedno pa zamolio Velida da mu ne zamjeri.

– Obojica ste bili odlični. Ne znam, kupio si me ulaskom u drugu pjesmu, mada je Strahinja bio bolji u drugoj.

POPULARNO  DOĆI ĆE DO RATA? Izetbegović poručio: "Ne mogu reći da neće biti rata!"

Miliju su oboje bili podjedani svaki na svoj način.

– Baš je bila teška odluka pa sam Strahinji zbog osmijeha dao glas.

Na popoviću je bila odluka koga će pustiti dalje pa je zamolio mentorke da mu obrazlože zbog čega bi trebalo da pusti baš njihovog kandidata.

– Mislim da je moj Strahinja bliži djevojčicama, da bi na koncertnom repertoaru privukao veće mase. Velik je dobar ali ima uzak repertoar – bia je kratka Ana.

– Što se tiče djevojčice, tu su. Fantastični i lijepo momci. Velid je jako dugo u takmičenju i mislim da bi konačno trebalo da potpiše ugovor sa Grandom i da nam fali narodnjaka – rekla je Viki.

– Saša ko po tebi može da bude veća zvijezda? pitala je Karleuša Popovića, dok su je kolege podržavale.

– Hoću da obojica na suho otpjevaju po refren bilo koje pjesme da čujem i to je to – odlučio je Saša a zatim je Velik otpjevao “Moj dilbere”, dok se Strahinja odlučio za “Noć mi te duguje”.

Nakon ponovnog duela, Saša je dalje pustio Violetinog kandidata Velida Handžića.

Please follow and like us: