ŠOKANTNO HAPŠENJE “KRALJA DŽEPAROŠA” Evo šta su specijalci zatekli u njegovom stanu..

Prilikom današnjih aktivnosti i pretresa identifikovane su žrtve krivičnih djela, te su pronađeni i oduzeti predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku.

Pripadnici Federalne uprave policije, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Zenici, uhapšeni su E.S (1976), iz Zenice zbog ugrožavanja sigurnosti i nasilja u porodici, saopćeno je iz FUP-a!

Radi se o osobi koja je odranije poznata kao višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela općeg kriminaliteta i oružanih sukoba na području Zenice, te organizovanog međunarodnog kriminala u vezi s drgovinom ljudima.

POPULARNO  Graničar BiH, za 20 eura ugrozio zdravlje mnogobrojnih ljudi!!!

– U sklopu navedenih aktivnost, a po naredbi Općinskog suda u Zenici izvršeni su pretresi na tri lokacije, kojom prilikom je na jednoj od lokacija zatečeno sedmero malodobne ženske djece, uzrasta od novorođenčeta do 14 godina, bez roditeljskog i drugog staranja i nadzora. U cijeli slučaj uključio se i Centrar za socijalni rad u Zenici, čiji službenici su bili prisutno tokom pretresa i nastavljanju aktivnosti iz svoje nadležnosti – rekli su iz FUP-a!

Please follow and like us: