ŠOKANTNO: MLADOŽENJA UBIO MLADU NA SVADBI, RAZLOG JE STRAŠAN!

Mladu Oksanu Poludentsevu iz Sibira tokom vjenčanja jena smrt pretukao mladoženja Stefan Dolgič u naletu ljubomore i bijesa. Žena je upoznala Dolgiča dok je on bio u zatvoru, i čvrsto je vjerovala da može da ga promijeni i “izvede na pravi put”, izjavila je policija.

Vjenčanje se održavalo u njihovoj kući, a kako stoji u zapisniku, tokom proslave su se konzumirale enormne količine alkohola, što je moguć razlog ovog šokantnog djela.

Svjedoci kažu da je batinjanje počelo jer je mladoženja bio ljubomoran na jednog od gostiju te je sovju tek vjenčanu suprugu optužio za “nepristojno ponašanje”.

Inpektor Kiril Petrušin izjavio je NGS da je nasilnik počeo da krvnički počeo da udara svoju suprugu, bez i malo milosti.

Kada je ubio, tijelo djevojke je potom odvukao do obižnjeg jarka i bacio.

POPULARNO  GOTOVO JE: Ova zemlja od ponoći uvodi karantin za bh. državljane!

Na vjenčanju je bilo još gostiju koji su svjedočili ovom brutalnom događaju, međutim kako navode, bili su previše uplašeni da bi intervenisali. Ipak, pozvali su policiju. Dolgič je priznao ubistvo i odrešen mu je pritvor u dva mjeseca, dok traje istraga.

– Uslijed pijanstva i ljubomore, vidio je neprijatelja u tek oženjenoj supruzi. Bio je ljubomoran na jednog od gostiju i to je prouzrokovalo skandal. Nesretna žena je znala za njegovu kriminalnu prošlost. Zapravo su se i upoznali u zatvoru dok je služio neku od ranijih kazni. Nije vjerovala da pijan čovjek ili bijesan može da počini ovakav zločin – zaključio je Petrušin.

Please follow and like us: