SPECIJALNA JEDINICA NA NOGAMA: U toku potraga za policajcem, poznat njegov identitet!

Prema prijavi rodbine, on je zadnji put viđen jučer oko 13 sati na lokalitetu Garačići, općina Bugojno, koj se nalazi nedaleko od njegovog mjesta stanovanja.

Policijskoj stanici Bugojno jučer popodne je prijavljen nestanak Senijada Lakače (1974) iz Bugojna, pripadnika Sudske policije FBiH, koji se prema raspoloživim saznanjima nalazio na godišnjem odmoru.

Prema prijavi rodbine, on je zadnji put viđen jučer oko 13 sati na lokalitetu Garačići, općina Bugojno, koje se nalazi nedaleko od njegovog mjesto stanovanja, piše Hayat.

POPULARNO  BAKIR IZETBEGOVIĆ STRAŠNO OSUĐEN: Vranić poručio da se Izetbegovićeva sestra i zet vakcinisani preko reda, licemjerstvo i amoral!

– Odmah po prijavi službenici su pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, obaviještene su policijske patrole na terenu, te se psistupilo prikupljanju interesantnih saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe, a obaviješteni su i sve policijske stanice – saopćio je MUP Srednjobosanskog kantona.

U pronalazak nestalog su uključeni i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su zajedno sa policajcima PU i PS Bugojno angažovani na pretrazi terena.

Please follow and like us: