SRBIJA U ŠOKU: Marija Šerifović se iznenada pojavila na Eurosongu i iznenadila sve!

Jedna od najpoznatjih pjevačica sa naših prostorija Marija Šerifović večeras je u Rotterdamu gdje tokom Eurosonga bodri grupu “Hurricane” koja predstavlja Srbiju.

Popularna pjevačica Marija Šerifović večeras je u Rotterdamu gdje tokom Eurosonga bodri poznatu grupu “Hurricane” koja predstavlja Srbiju.

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga nastupila je grupa Hurricane iz susjedne Srbije s pjesmom “Loco Loco”.

Grupa Hurricane predstavila je Srbiju na drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u roterdamskoj Ahoy areni s pjesmom “Loco Loco”.

Odjevene u svjetlucave crne čipkaste kostime zadivile su sve prisutne. Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić užarile su atmosferu na natjecanju te su poput pravog uragana poharale pozornicu svojim plesnim pokretima.

Istaknule su se i jer su, za razliku od većine pjevale na maternjem jeziku, a hoće li im to donijeti dodatne bodove, pokazat će glasovi na kraju večeri.

POPULARNO  Oglasio se sin Ratka Mladića, Darko Mladić: "General nije imao šansu za fer suđenje, ovaj putujući cirkus se završio"

Djevojke iz Srbije nastupile su devete po redu.

Mjesta u finalu ima za još 10 zemalja, a ako Srbija prođe dalje, bit će jedina zemlja iz regije kojoj je to ove godine uspjelo, nakon što je u prvom polufinalu ispala naša Albina te predstavnici Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Inače, pjesmu “Loco Loco” producirali su Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, koji je i producent pjesme “Hasta la vista” s kojom su djevojke prošle godine pobijedile na Beoviziji, no nisu je imale priliku izvesti na Eurosongu jer je zbog pandemije koronavirusa bio otkazan.

Please follow and like us: