SRBIJA U SUZAMA, OBJAVILI KO JE POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Porodica u žalosti..

U stravičnom sudaru dva autobusa i jednog automobila, koji se dogodio oko 4 sata u Zemunu, poginuo je vozač autobusa Bojan Perić (31), objavljeno je na Facebook stranici to Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje.

Kolege vozači se opraštaju od mladog Bojana, navodeći da je velika tuga to što se dogodilo.

Kako se piše na stranici, Bojan je po zanimanju bio pekar, a od 2018. godine je radio kao vozač autobusa. Završio je Hemijsko-prehrambenu tehnološku školu.

Podsjetimo, teška saobraćajka dogodila se na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršnacske u Zemunu u kojoj je na licu mjesta stradao vozač GSP-a, a povrijeđeno je i nekoliko putnika u autobusu privatnog prevoznika, kao i vozači putničkog vozila i privatnog autobusa.

POPULARNO  ŠOKANTNO: Oglasili se SRPSKI EPIDEMIOLOZI, počeo drugi talas pandemije!

– Autobus GSP.a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevozika je radio na liniji 45. Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta – navodi se u saopštenju GSP “Beograd”.

GSP “Beograd” je izrazilo najdublje saučešće porodici nastadalog vozača, koji nije svojom krivicom izgubio život, i želi brz oporavak povrijeđenima.

Please follow and like us: