ŠTA JE SUDBINA! Gru odbio ulazak u ZADRUGU 3 – TRI DANA nakon početka rijalitija POGINUO! Evo šta njegovi prijatelji kažu na to..

Produkcija TV Pink među prvima je kontaktirala s popularnim muzičarem pred treću sezonu rijalitija, ali on nije želio čak ni da pregovara s uslovima svog učešća u ovom projektu. Dalibor Andonov Gru, koji je prošle godine na dašanji dan poginuo vozeći kajt na Dunavu u Zemunu, dobio je ponudu da bude učesnik “Zadruge 3”.

S reperom je, kako Kurir piše, produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.

– Gru je voleo izazove i adrenalin i bilo mu je drago što ga je produkcija televizije Pink pozvala da bude dio njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije vidio u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinoviam i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanj da ne želi čak ni u uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mjestu i ni po koju cijenu nije želio da mjesecima ude razdvojen od njih – priča izvor blizak pokojnom reperu.

Please follow and like us:
POPULARNO  KO JE BIO MUSTAFA NADAREVIĆ: Ove stvari niko nije znao o njemu!