Stanivuković poručio: Banjaluku finansiram zadnja tri dana iz svog džepa!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon današnjeg sastanka u Gradskoj upravu je rekao kako “već tri dana grad finansira iz svog džepa”:

“Posljednja tri dana finansiram grad iz svog džepa”, rekao je Stanivuković.

– Nisam kravataš, nisam foteljaš. Hoćemo da platimo nešto što ne trebamo, a ne plaćamo ljude koje treba da platimo, rekao je nakon sastanka kada je pred novinare izašao tužan i zabrinut.

– Osjećam se beznadežno. Neka vas za**bava. Tražite od Banjaluke nešto što nema. Ponudili smo maksimum što je moguće. Sad kažu ponudite opet novi budžet. Predlažu da se formiraju komisije da razmatraju. Nemamo vremena za komisiju, rekao je gradonačelnik Banjaluke.

POPULARNO  STRAŠNO! Draško Stanivuković Beograd nazvao svojim glavnim gradom, a Bosnu i Hercegovinu republikom!

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je po završetku da je radni sastanak sa dobrim zaključcima te kazao da “budžet nije pijaca”.

Podsjetimo, Ilić se danas sastao sa Stanivukovićem, Predsjednicima gradskih odbora, šefovima klubova i predstavnicima svih političkih subjekata u Skupštini grada.

Budžet Banjaluke ,težak oko 150 miliona KM, koji je predložio Stanivuković i na koji je skupštinska većina, okupljena oko SNSD-a dostavila amandmane od oko 6,5 miliona KM tražeći pomoć za pogođene epidemijom virusa korona – privrednike, zdravstvene radnike, porodilje i ugostitelje, nije usvojen na nedavnoj sjednici Skupštine Banjaluke.

Please follow and like us: