STARLETA ŠOKIRALA SVE: Na jahtama se zarađuje mnogo, samo je poenta da serviraš STAROG BOGATOG JARCA!

Ava Karabatić, voditeljka i starleta iz Hrvatske koja je učestvovala i u srpskim rijalitijima na svom blogu je iznijela isključivo svoj stav o elitnoj prostituciji jer tvrdi da je u tu temu upućena, ali i da poznaje čak i poznate ličnosti koje se bave ovim poslom.

Ona je, naime, ispričala, kako prema njenom mišljenju i iskustvu, a podsjćamo, tvrdi da poznaje elitne prostitucije, funkcioniše te razgranata mreža kriminala.

– Znam da sve vas zanima kako funkcioniše ta famozna elitna prostitucija, i tu bih se uhvatila za riječ “elitna” od kad su prostitutke “elita”?? Zna se tko je elita, poznati doktori, piloti itd, ali ko sam ja da mijenjam termine. Kako god poznajem par “elitnih prostitutki” koje sam upoznala u estradnom svijetu, samim tim znam kako to funkcioniše. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i sl. od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sportista, političara (kad kažem poznati mislim na baš poznate). Biću iskrena, i ja sam dobijala ponude i ponude “za noć” od raznih poznatih političara, fudbalera, na Balkanu, ali i naravno sve sam kulturno odbila – tvrdi Ava Karabatić.

POPULARNO  Ne želeći da posluša savjete doktora i da boravi u izolaciji, Marija Šerifović zarazila je preko 4.000 ljudi?!!!